понеділок, 2 квітня 2018 р.

Риторика - ключ до успіху


 

 


Відповідно до плану роботи Хмельницького ОІППО 28 березня 2018 р. у Летичівському  НВК №2 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  - гімназія»  28.03.18 року відбувся семінар вчителів української мови та літератури на тему : «Риторика  - ключ до успіху». (Вивчення  практичної риторики у 10-11 класах  за новими  програмами). Семінар провела завідувач сектору української та зарубіжної філології, методист української мови та літератури Хмельницького ОІППО  Манзюк Світлана Андріївна,  яка ознайомила з новими навчальними програмами з української мови та літератури для 10-11 класів, донесла думку до вчителів – словесників  про необхідність  вивчення риторики в 10-11 класах.
    Головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Летичівської селищної ради Човча А.Г. ознайомила присутніх з передовим педагогічним досвідом і творчими знахідками вчителів громади. Заступник директора з навчально-виховної роботи Івасюк Г.І. презентувала заклад.
    Практичну частину семінару розпочали учителі української мови та літератури гімназії: Тисячна О.І., Степанова Т.А., Ковальчук А.А., які поділились досвідом використання хмарних сервісів Office 365 та Online- ресурсів у підготовці до ЗНО на уроках  української мови та літератури, а саме: створення колективної презентації в Microsoft Office PowerPoint, та Online-опитування в Microsoft Office Forms.
      Присутні педагоги стали учасниками майстер-класів, мали  можливість обговорити моделювання форм і методів створення системи розвитку професійної майстерності й особистісного самовдосконалення.

Немає коментарів:

Дописати коментар