середу, 4 квітня 2018 р.

Обласний турнір юних журналістів відбувся у Кам'янці-Подільському

 

 

 

 

 

Протягом 02-03 квітня 2018 року Кам'янець-Подільська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів "Славутинка" Хмельницької обласної ради перетворилась на арену змагань між командами обласного етапу XIV Всеукраїнського учнівського турніру юних журналістів з Кам'янця-Подільського, Хмельницького, Шепетівки, Красилова, Славути та Нетішина.
У ході турніру учасники обговорювали актуальні як для журналістики, так і для українського суспільства питання: як відрізнити правдиву інформацію від фейку, якої інформації потребує сучасне суспільство та в якій формі її варто подавати, чимало питань стосувалися журналістської етики, мовленнєної культури, були спрямовані на виховання медіа-грамотності.
           Турнір став майданчиком для реалізації креативних ідей його учасників. Команди були добре підготовлені, знали правила, мали навички рецензування, опонування, виголошення доповіді, відбувалися конструктивні дискусії, що стосувалися різного бачення запропонованих питань. Турнірні бої відбувалися за правилами, ведучі слідкували за дотриманням регламенту. Члени журі висловлювали думки з приводу змісту висвітленого питання, якості підготовки, давали професійні поради учасникам.
Журналісти-початківці вразили вмінням жваво дискутувати, доповідати, опонувати та рецензувати.
За підсумками фіналу, переможцем визнано команду "Look" з Шепетівки!

Немає коментарів:

Дописати коментар