понеділок, 2 листопада 2020 р.

Про проведення ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 


Лист Хмельницького ОІППО від  06.10.2020 р.     № 523 "Про проведення ХІ  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка"

Повідомляємо, що на виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» та листа Міністерства освіти і науки України №1/9-553 від 30.09.2020 року в 2019/2020 навчальному році відбудеться ХІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Згідно з Положенням про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 571, конкурс проводиться для учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, у тому числі ліцеїстів військових ліцеїв, у чотири етапи (з жовтня по березень), для учнів закладів професійної освіти, студентів і курсантів закладів вищої освіти усіх форм власності – у три етапи (з листопада по березень).

Просимо провести організаційно-методичну роботу щодо залучення закладів освіти до участі у ХІ Міжнародному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Конкурс відбуватиметься поетапно у відповідні терміни.

Урочистості з нагоди початку XI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка рекомендуємо провести в закладах освіти в день проведення І етапу конкурсу, враховуючи особливості адаптивного карантину в кожному регіоні, на підставі чинних нормативно-правових актів і рекомендацій Міністерства освіти і науки України та Головного санітарного лікаря України з питань протидії пандемії коронавірусу. 

Радимо провести перший (шкільний) етап конкурсу у всіх навчальних закладах загальної середньої освіти, у тому числі військових ліцеїв за завданнями, розробленими вчителями.

Другий (районний, міський) етап Конкурсу буде проведено 31 жовтня 2020 року (за завданнями інституту післядипломної педагогічної освіти). Завдання будуть надіслані електронною поштою  31 жовтня 2020 року о 9-15.

Третій (обласний) етап Конкурсу проходитиме 28 листопада 2020 року на базі Хмельницького ліцею №15 імені О. Співачука за адресою: м. Хмельницький вул. Проскурівського Підпілля, 125/1.

Про підсумки проведення І і ІІ етапів Конкурсу інформувати обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. До 10 листопада 2020 року надіслати (svetamanzyk@ukr.net) звіти і заявки на участь у третьому (обласному) етапі конкурсу (один учень - переможець з кожної паралелі класу, групи), а також надіслати поштою чи занести заявки з «мокрою» печаткою  в Хмельницький ОІППО (каб. 105, вул. Озерна, 14).

Фінансування витрат на проведення Конкурсу здійснити відповідно до Умов проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка за кошти місцевих органів управління освітою.

Немає коментарів:

Дописати коментар