середу, 31 жовтня 2018 р.

Удосконалення педагогічної майстерності



29 жовтня 2018 року в актовій залі Кам’янець-Подільської ЗОШ №16 зібралися учителі міста, Кам’янець-Подільського та Дунаєвецького районів на обласний семінар «Література рідного краю як засіб формування читацьких компетенцій учнів у закладах загальної середньої освіти». Організатори семінару - методист Хмельницького ОІППО Манзюк С.А., завідувач НМЦ  Залевська С.Д.
    Під час роботи семінару обговорено питання:
•    Вивчення творчості сучасних письменників-подолян на уроках літератури рідного краю (учителі ЗОШ №7 Матковська Т.В., Атаманчук А.І., Карпяк О.Ю.)
•    Багатогранність творів М.Магери (учитель ЗОШ №8 Кравець І.В.)
•    Від давнини – до сучасності (роман А.Свидницького «Люборацькі») (учитель ЗОШ №8 Кушнір Н.В.)
•    Забуті імена українських письменників-подолян (Ю.Клен, В.Свідзинський) (учитель ЗОШ №8 Яворницька І.Є.)

Цікаво та змістовно поділилися враженнями від участі в роботі Академії ігрових технологій, яку проводив Київський університет імені В.Грінченка, учителі Школи-інтернату «Славутинка» Гораш Т.О. та Дяченко О.Б.
Перед учасниками виступила учитель ЗОШ №17, фіналістка національної премії Global Teacher Prize Ukraine-2018 Рудницька Н.П. Енергійна, творча, вона захопила присутніх розповіддю про конкурс, переконала педагогів,  що власна мотивація щодо участі у фахових конкурсах розвиває та удосконалює вчителя.
Враженнями про участь у IV Міжнародній науковій конференції «Україна: вчора, сьогодні, завтра…», яка проходила в університеті А.Міцкевича в Познані, поділилася із учасниками семінару учитель ЗОШ №16 Лупійчук А.В.
Учасники семінару подякували організаторам та доповідачам за змістовний та актуальний досвід, отриманий під час участі в семінарі 

Немає коментарів:

Дописати коментар