четвер, 3 травня 2018 р.

Педагоги Хмельниччини – у лідерах конкурсу «Учитель року-2018»

 Підведено підсумки ІІІ (заключного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» у номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика» та «Фізична культура». Його учасниками стали 100 вчителів (по 25 у кожній номінації), які перемогли в обласному турі змагань.
У номінації «Українська мова та література» Хмельницьку область представляла Пристай Людмила Йосипівна, учитель української мови та літератури Кам’янець-Подільського ліцею.
«Усі конкурсанти – це розумні, талановиті люди, які не бояться напруженої праці, вміють сконцентруватись, сміливо йдуть у незнайомий клас, де демонструють свої вміння та навички», – відзначила головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Міністерства освіти та науки України Олена Юріївна Котусенко.
Конкурс дозволив не лише продемонструвати професійні вміння. Участь у змаганні закарбується золотими літерами у пам’яті кожного учасника.
Людмила Пристай виборола ІІ місце  у номінації «Українська мова та література».
Бажаємо Людмилі Йосипівні натхнення, креативу, педагогічної майстерності та любові до професії. Саме такі учителі стануть агентами змін «Нової української школи».

                 

Немає коментарів:

Дописати коментар